Belysning

Ljus anses vara den enskilt främsta stämningsskaparen i vår omgivning och ljuset har störst påverkan på vårt välbefinnande och våra förutsättningar för att kunna arbeta, trivas och lösa uppgifter på ett tillfredsställande sätt.. 
I många typer av lokaler som skolor, sjukhus och kontor spelar belysningen en avgörande roll för hela vårt välbefinnande.
LED-belysning är utan tvekan den största förändring belysningsbranschen har upplevt sedan glödlampan uppfanns. Lysdioder förändrar karaktären av belysningen genom att öppna upp nya möjligheter för hur och var artificiellt ljus kan användas.
I dag finns det flexibla LED-lösningar för alla typer av anläggningar som i bostäder, kontor, butiker, hotell och industrier m.m.

Vi kan hjälpa Er att skapa intressanta och dynamiska inomhus- och utomhusmiljöer med installation av energieffektiv belysning som förbättrar er livskvalitet där ni vistas, oavsett om ni är på arbetet, i skolan, i hemmet, idrottar eller vad ni än gör och samtidigt sänka er energiförbrukning markant.

Vi projekterar och installerar alla typer av belysningsanläggningar. Vi har även specialkompetens på belysning av skidanläggningar och andra idrottsarenor. 
Våra mest kända anläggningar är Gästrappet och VM-arenan i Åre, Skidskyttestadion i Östersund som samtliga klarar kraven för TV-sändning av evenemang. Vi har installerat äventyrsbelysning med LED-ljus i familjebacke i Åre. Vi har även installerat belysningsanläggningar på flera andra platser i Sverige.
Läs mer under Energibesparing belysning.