Service-/projektledare med erfarenhet elinstallation till Johnsons El i Åre och i Östersund

Beskrivning
Johnsons El växer och nu söker vi service-/projektledare med potential och vilja att utvecklas till våra kontor i Åre och Östersund.

I Åre kommer du vara en del i vårt ledningsteam och jobba för att driva vår verksamhet framåt vilket innebär många kundkontakter, planering och koordinering av projekt- och serviceuppdrag samt stöd till montörerna i deras löpande arbete.

I Östersund är du övergripande ansvarig för vår elinstallationsverksamhet. Du agerar själv som projektledare, samt koordinerar serviceuppdrag och leder montörerna i deras löpande arbete. Du har också personalansvaret för ca 10 montörer.

Att du har ett driv och känsla för affärer är en stark merit då du är den som slutför affärerna och ser till att nya projekt kommer in samt avslutas med kvalitet. Det är av stor vikt att du har en förmåga att både värna om befintliga kunder så väl som att hitta nya kunder för företaget. Du har kontinuerlig kundkontakt och svarar på tekniska frågor vid behov vilket gör att du bör ha ett brett tekniskt kunnande och erfarenheter inom el och konstruktion.

Det kräver att du kan hantera många ”bollar i luften” då det är ett flertal projekt och uppdrag igång samtidigt, det gäller att kunna prioritera och arbeta med framförhållning.

I rollen får du ett stimulerande och utvecklande jobb i ett företag med positiv kultur, duktiga medarbetare och i en fantastisk miljö.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker:

  • Är utbildad elektriker
  • Har erfarenhet av entreprenadprojekt inom el/byggbranschen
  • Har erfarenhet av personalansvar och arbetsledning alternativt ledaregenskaper som ses som likvärdiga
  • Har god samarbetsförmåga
  • Initiativtagande för att göra affärer och driva företaget framåt
  • Är stresstålig och kan hantera många bollar samtidigt
  • Är noggrann och kvalitetsmedveten
  • Alltid gör ditt bästa för att få nöjda kunder och medarbetare
  • Har en positiv inställning som smittar av sig på kunder och kollegor

För ansökan och frågor ang Östersund, kontakta Martin Zetterström på martin.zetterstrom@johnsons-el.se

För ansökan och frågor ang Åre, kontakta Simon Jörgensen på simon.jorgensen@johnsons-el.se